Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Picaturi pentru ochi Isotine
45 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Isotine este un tratament inovator, bazat pe traditia milenara ayurvedica, 100% natural pentru toate afecţiunile de ochi. Imbunatateste vederea la distanta si aproape, chiar in caz de boli incurabile, trateaza cataracta imatura facand posibila evitarea operatiei.

EFECTE:

•imbunatatirea stabila a vederii in proportie de 40 - 90%
•scaderea numarului de dioptrii cu 1 pana la 15, pentru toate tipurile de lentile (in 40 pana la 50% din cazuri nu mai este necesara folosirea ochelarilor)
•refacerea vederii după unele traume ale ochilor, in urma operaţiilor cu laser, desprindere de retină, in caz de cataracta imatura (fara operatie) sau in urma operaţiilor de cataractă (dupa 2-3 ani), dupa doze puternice de antibiotice şi steroizi ce duc la slăbirea vederii
•tonifierea ochilor (obosiţi, roşii) si refacerea vederii ochilor expusi excesiv la ecranul TV sau al calculatorului, soare, lumina foarte puternica, radiatii periculoase
•ameliorarea si chiar tratarea (printr-o metoda ayurvedica sigura, cu efecte stabile, fara efecte secundare) in bolile de ochi considerate incurabile, mentionate mai jos.
INDICATII: Imbunătăţeşte sau readuce vederea pierdută în caz de:
-Ambliopie,
-Cataractă imatură,
-Degenerare maculară,
-Discromatopsie (orbul culorilor sau daltonism),
-Glaucom,
-Hipermetropie,
-Miopie,
-Retinită pigmentoasă,
-Retinopatie diabetică,
-Tumori intraoculare.

ADMINISTRARE:
-2 picături în fiecare ochi de trei ori/zi. În funcţie de severitatea afecţiunii, picăturile de ochi ISOTINE vor fi folosite regulat un interval de timp între 2-3 luni sau mai mult pentru care pot fi necesare ca tratament complet 4 - 12 flacoane de 10ml.
-Ca tonic, pentru a intretine sanatatea ochilor folosiţi câte o picătură în fiecare ochi, înainte de culcare.

Vederea se imbunatateste imediat, primele rezultate apar in doar 5 minute (clarificarea vederii). Progresul obtinut in urma tratamentului (in caz de boala sau operatie) va putea fi masurat de fiecare (pe o perioada de 3 luni) cu ajutorul tabelului de verificare a vederii (inclus in cutia cu 6 flacoane). Astfel va fi evidenta imbunatatirea stabila a vederii in proportie de 40 - 90%, ceea ce eventual va duce la necesitatea schimbarii/renuntarii la ochelari.

Efecte secundare: NICIUNUL (COMPLET SIGUR)

Brevetat de Prof.emerit Dr. M.S.Basu, specialist oftalmolog.

Testat si certificat international: GMP, ISO 9001:2000, WTO, CIMAP, CDRI

COMPOZITIE:

-Butea monosperma,
-Achyranthus aspera,
-Boerrvaria diffusa,
-Yashed bhasma,
-Thankana bhasma,
-alum – purificat,
-Tuth bhasma,
-Mentha piperita,
-Benzalkonium Chloride.
Din Gura in Gura